PCEP Exam Prep

Python is razend populair, dus de kans is groot dat je als IT’er vroeg of laat met Python te maken krijgt. Niet alleen developers komen ermee in aanraking, ook voor systeembeheerders wordt goede kennis van Python steeds belangrijker. Tijdens Sue Student Edition willen we 12 studenten de kans bieden om hun eerste Python-certificaat te scoren en Python Certified Entry-level Programmer te worden! In één dag legt Chris je de basis uit, ga je zelf aan de slag met Python en maak je afsluitend een oefenexamen. Geslaagd? Dan krijg jij een examenvoucher, zodat je (op een andere dag) het échte examen kunt maken! Natuurlijk op kosten van Sue 😉 PS Om je slagingskans te vergroten, kun je je voorbereiden door alvast filmpjes te kijken.

Chris van der Heijden

Een aantal jaar geleden werkte Chris in online marketing en vanuit deze rol liet hij een applicatie maken. Dit betekende dat hij software-ontwikkeling van dichtbij meemaakte en dacht: “Goh, misschien wil ik wel wat in de IT gaan doen!” Hij had ook al wat met SQL gewerkt en dan weet je hoe je het systeem iets moet laten doen, maar niet hoe het er onder water uit ziet. Juist dat vindt Chris interessant en daar verdiept hij zich nu in bij Sue. Chris is een Brabander in hart en nieren. Mede door zijn ruime horecaverleden is hij een bourgondiër die daarnaast een ontzettende muziekliefhebber is. In het weekend kun je Chris tegenkomen bij een concert of technofeest.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier:

 

Ik neem graag deel aan:

Ik heb een voedselallergie of eet vegetarisch/veganistisch:

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier, je ontvang dan direct een uitnodiging in je mailbox met een link om je in te kunnen schrijven.

 

Aangemeld

Jouw aanmelding is verwerkt! Tot op SUE 2020.

 

Praktisch

 

Locatie en bereikbaarheid

U vindt Sue B.V. op De Ooyen 11 in Geldermalsen. Komt u met eigen vervoer? We zijn gemakkelijk te bereiken via de A15 (afslag 30) en voor ons pand is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook zijn er laadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar. Komt u liever met het openbaar vervoer? Laat het ons weten, we kunnen de pendelmogelijkheden afstemmen.

Kosten

Aan het Sue Unix Event 2018 en al onze voorzieningen (inclusief lunch en borrel) zijn geen kosten verbonden. Inschrijving en deelname zijn gratis, maar wij verwachten wel dat u aanwezig bent.

 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Stuur een mail naar info@sue.nl of bel ons gerust op +31 345 656 666.

 

Sue Unix Event